Om Acobs

Hvem er jeg

Mit navn er Jane Lillelund, og det er mig, der står bag Acobs Regnskabscoaching.

Med mere en 30 års erfaring i bogholderi og mere end 10 års erfaring som selvstændig revisor har jeg oplevet de udfordringer omkring bogføring, som mindre virksomheder sidder med helt tæt på. Og det er netop de udfordringer, som gav mig idéen til mit eget udviklede koncept - regnskabscoaching.

Hvad er regnskabscoaching

Regnskabscoaching er først og fremmest hjælp til selvhjælp. Jeg hjælper med at fjerne de dårlige vaner og hjælper til bedre udnyttelse af maskinelle funktioner samt hvem der bør stå for bogholderiet. Som regnskabscoach står jeg ikke for selve bogholderiet, men hjælper dig eller din eksterne bogholder med selv at udføre opgaven optimalt.

Hvem kan bruge regnskabscoaching

Regnskabscoaching er særligt egnet til mindre virksomheder, der selv håndterer sin bogføring, men som ikke nødvendigvis har en uddannet bogholder til funktionen. Men regnskabscoaching kan også være en rigtig god hjælp til en erfaren bogholder, som har brug for fornyelse og nye metoder. Jeg plejer at sige, at hvis du køber en time hos mig, sparer du mindst en time.


Min tilgang

Tal og mennesker

Jeg er ikke den typiske stereotype revisor. Jeg kan naturligvis godt lide at nørde tal, men jeg brænder i langt højere grad for den personlige relation og for at kunne hjælpe andre. Derfor er min stil lidt anderledes end den klassiske revisorblå, og jeg kan godt lide lidt spræl. Derfor vil du også se, at min hjemmeside er i en frisk lilla farve og mit logo har en lille sjov sparegris i ikonet.

Også mit navn er lidt anderledes - Acobs. Men faktisk er det ikke så mærkeligt endda. Jeg hedder Jane Lillelund Jacobsen, og fjerner du "J" og "en" i mit efternavn, har du navnet på min virksomhed.


Kontakt os

Vi tager gerne tage en uforpligtende snak med dig omkring dine udfordringer

Hos Acobs ønsker vi, at du hele vejen igennem skal føle dig tryg. Derfor tilbyder vi, helt gratis, en uforpligtende snak omkring dine udfordringer.

Bliv ringet op