Regnskabscoaching

Moderne regnskabsoptimering - Effektiv hjælp til selvhjælp

Bogføring og regnskab kan være en tidskrævende udfordring i en presset hverdag, hvor mange andre punkter står på dagens to do-liste.

Men bogføring er en vigtig opgave i enhver virksomhed, så indtægter, udgifter, løn og moms er strukturerede og stemmer. Som noget helt unikt tilbyder Acobs regnskabscoaching til dig, der vil optimere din bogføring eller ønsker at give dine medarbejdere ny viden, så de bliver dygtigere og mere effektive. Med regnskabscoaching hos os får du præsenteret nye tilgange og smarte metoder til strukturering og bogføring af regnskaber i din virksomhed.

Regnskabscoaching er regnskabsoptimering, hvor der er lige dele fokus på processerne og de personlige vaner, gode som dårlige. Regnskabscoaching er kendetegnet ved at have stort fokus på den personlige tilgang til at ændre de dårlige vaner, så regnskab og bogføring kan udføres mere effektivt. Regnskabscoaching er et unikt koncept udviklet af Acobs.

Prøv også Regnskabslivlinen - for kun 299 kr. + moms pr. måned kan du få hjælp når du har behov. Vi kan svare på alt fra hvad der reglerne for fradrag for togbillet til hjælp til digital optimerering af dit bogholderi, samt en masse derimellem.

Udfyld formularen her under og vi er i gang eller send os en mail på info@acobs.dk


Få en uforpligtende snak

Regnskabscoaching vs Brug af bogholder

Hvad er forskellen?

Brug af Regnskabscoach

Hjælp til selvhjælp
Hjælp til ændring af dårlige ofte tidskrævende vaner
Bedre udnyttelse af maskinelle funktioner
Sparring omkring hvem der optimalet bør stå for bogholderiet
En regnskabscoach står ikke for bogholderiet, men hjælper kunden og eller den eksterne bogholder med selv at udføre opgaven optimalt.

Brug af Bogholder

Står for kontering af bilag
Afstemmer kundens konteringer
Afstemninger af f.eks.: bank, løn og årsbalance
Den som hjælper med bogholderiet, udfører konkrete opgaver, for dermed at opnå korrekt resultat
Kunden står ikke selv for den løbende bogføring

Smarte metoder

Coaching i effektiv bogføring

Er du eller din medarbejder kørt fast i de samme gamle metoder, og savner du et nemmere overblik over din virksomheds økonomi, står vi klar til at hjælpe.

Vi skræddersyer og tilrettelægger et coachingforløb efter lige præcis din virksomhed, og forløbet tilpasses efter lige præcis dine behov og ønsker.

Gennem forløbet hjælper jeg dig med at finde konkrete, funktionelle og tidssvarende løsninger i det regnskabsprogram, du benytter – så du får mest ud af din arbejdsdag og dine ressourcer.

Det behøver nemlig hverken at være uoverskueligt eller besværligt at få regnskabet i orden. Med regnskabscoaching vil du opdage smartere løsninger, som er både tids- og pengebesparende - og som vil give dig ro i maven samt et nemt overblik over din økonomi.

Køb en time og spar (mindst) en time

Fordelene ved regnskabscoaching er mange, og en vigtig faktor er hvor meget tid, der kan spares ved at være opdaterede på de nyeste funktioner i dit regnskabsprogram samt løbende at effektivisere dine arbejdsmetoder.
Når du eller din medarbejder dygtiggør sig inden for feltet, vil der kunne arbejdes langt mere effektivt med dit regnskab - så der er mere tid til alt det, du brænder for.

Udbyttet af et regnskabscoachingsforløb vil blandt andet betyde, at du...

  • Kommer til at bruge mindre tid på at bogføre
  • Minimerer det kedsommelige og ensformige arbejde
  • Får et bedre og mere præcist overblik over din virksomheds økonomi
  • Får forvandlet bogholderiet fra et nødvendigt onde, til et genialt og brugbart værktøj
  • Reducerer udgifterne til en revisor

Det ligger os stærkt på sinde at være opdaterede på den nyeste viden samt være nærværende og grundige gennem hele forløbet. Du kan løbende tage fat i os, når du har brug for hjælp til et konkret spørgsmål – ganske gratis.


Vores Samarbejdspartnere

Sammen står vi stærkt 

Kunderne siger

Kontakt os

Vi tager gerne tage en uforpligtende snak med dig omkring dine udfordringer

Hos Acobs ønsker vi, at du hele vejen igennem skal føle dig tryg. Derfor tilbyder vi, helt gratis, en uforpligtende snak omkring dine udfordringer.

Bliv ringet op