Regnskabscoaching

Moderne regnskabsoptimering - Effektiv hjælp til selvhjælp

Bogføring og regnskab kan være en tidskrævende udfordring i en presset hverdag, hvor mange andre punkter står på dagens to do-liste.

Men bogføring er en vigtig opgave i enhver virksomhed, så indtægter, udgifter, løn og moms er strukturerede og stemmer. Som noget helt unikt tilbyder Acobs regnskabscoaching til dig, der vil optimere din bogføring eller ønsker at give dine medarbejdere ny viden, så de bliver dygtigere og mere effektive. Med regnskabscoaching hos os får du præsenteret nye tilgange og smarte metoder til strukturering og bogføring af regnskaber i din virksomhed.

Regnskabscoaching er regnskabsoptimering, hvor der er lige dele fokus på processerne og de personlige vaner, gode som dårlige. Regnskabscoaching er kendetegnet ved at have stort fokus på den personlige tilgang til at ændre de dårlige vaner, så regnskab og bogføring kan udføres mere effektivt. Regnskabscoaching er et unikt koncept udviklet af Acobs.


Få en uforpligtende snak

Regnskabscoaching vs hjælp til bogføring

Hvad er forskellen?

Regnskabscoaching

Hjælp til selvhjælp
Ændring af dårlige vaner/ Gennemgang af kundens kontering
Bedre udnyttelse af maskinelle funktioner
Hvem der bør stå for bogholderiet
En regnskabscoach står ikke for bogholderiet, men hjælper kunden og eller den eksterne bogholder med selv at udføre opgaven optimalt.

Hjælp til bogføring

Kontering af bilag
Rettelse af kundens kontering
Afstemninger af f.eks.: bank, løn og årsbalance
Den som hjælper med bogholderiet, udfører konkrete opgaver, for dermed at opnå korrekt resultat

Smarte metoder

Coaching i effektiv bogføring

Er du eller din medarbejder kørt fast i de samme gamle metoder, og savner du et nemmere overblik over din virksomheds økonomi, står vi klar til at hjælpe.

Vi skræddersyer og tilrettelægger et coachingforløb efter lige præcis din virksomhed, og forløbet tilpasses efter lige præcis dine behov og ønsker.

Gennem forløbet hjælper jeg dig med at finde konkrete, funktionelle og tidssvarende løsninger i det regnskabsprogram, du benytter – så du får mest ud af din arbejdsdag og dine ressourcer.

Det behøver nemlig hverken at være uoverskueligt eller besværligt at få regnskabet i orden. Med regnskabscoaching vil du opdage smartere løsninger, som er både tids- og pengebesparende - og som vil give dig ro i maven samt et nemt overblik over din økonomi.

Køb en time og spar (mindst) en time

Fordelene ved regnskabscoaching er mange, og en vigtig faktor er hvor meget tid, der kan spares ved at være opdaterede på de nyeste funktioner i dit regnskabsprogram samt løbende at effektivisere dine arbejdsmetoder.
Når du eller din medarbejder dygtiggør sig inden for feltet, vil der kunne arbejdes langt mere effektivt med dit regnskab - så der er mere tid til alt det, du brænder for.

Udbyttet af et regnskabscoachingsforløb vil blandt andet betyde, at du...

  • Kommer til at bruge mindre tid på at bogføre
  • Minimerer det kedsommelige og ensformige arbejde
  • Får et bedre og mere præcist overblik over din virksomheds økonomi
  • Reducerer udgifterne til en revisor
  • Holder din virksomhed ajourført med lovgivningen
  • Får bedre struktur på dit regnskab

Det ligger os stærkt på sinde at være opdaterede på den nyeste viden samt være nærværende og grundige gennem hele forløbet. Du kan løbende tage fat i os, når du har brug for hjælp til et konkret spørgsmål – ganske gratis.


Vores Samarbejdspartnere

Sammen står vi stærkt 

Kunderne siger

Kontakt os

Vi tager gerne tage en uforpligtende snak med dig omkring dine udfordringer

Hos Acobs ønsker vi, at du hele vejen igennem skal føle dig tryg. Derfor tilbyder vi, helt gratis, en uforpligtende snak omkring dine udfordringer.

Bliv ringet op